pátek 11. září 2015
Kadeřávkové "sýrové lupínky"
Lupínky z kadeřávku zná asi každý, kdo se někdy o raw food byť jen trochu zajímal. Bohužel nevlastním sušičku a vzhledem k velikosti své kuchyně ji jen tak asi mít nebudu. Proto jsem vyzkoušela urychlenou verzi lupínků z trouby, která sice není raw, ale dobrá je i tak. Až moc! Holčičkám tyhle zelené lupínky tolik chutnaly, že jsem je před nimi musela schovat, aby na mě taky něco zbylo!:)
Potřebujeme:
60g kadeřávku, natrhaného na kousky
60g kešu
15g lahůdkového droždí
2 lžíce vody
Kešu rozmixujeme s lahůdkovým droždím a vodou na hladkou pastu, kterou vetřeme do listů.
Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem, v troubě předehřáté na 100 stupňů pečeme 1 hodinu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat