úterý 28. července 2015

Raw chocolate cheesecake


Zbožňuju "živé" dobroty! Chutnají skvěle, jsou jednoduché a není v nich vůbec nic špatného, takže můžu mlsat bez výčitek.

Třeba tenhle cheesecake: je hotový dřív než kdybych dělala ten klasický pečený, pokud tedy nepočítám těch pár hodin na namočení mandlí. Stačí rozmixovat několik zdravých ingrediencí, naplácat do formy a za chvilku si už můžeme dopřávat...

Na formu o průměru 12 cm jsem použila:

základ
50g mandlí, namočených na 6 hodin
4 datle
1 lžíce raw kakaového prášku

čokoládová vrstva
1 avokádo
1 lžíce rýžového sirupu
3 lžíce raw kakaového prášku
3 lžíce raw kakaového másla, rozpuštěného

Rozmixujeme suroviny na základ a namačkáme do formy vyložené pečícím papírem. Pak rozmixujeme všechny suroviny na čokoládovou vrstvu, uhladíme do formy a dáme na hodinu na mrazák.



Žádné komentáře:

Okomentovat