pondělí 14. prosince 2015

Mandle s tamari a javorovým sirupem


Slibuju, že to jsou poslední oříšky v řadě a příští příspěvek bude na jiné téma!:) Ale o tyhle mandle se podělit musím. Jsou sladké i slané a štiplavý zázvor chuť báječně dotvoří. Samozřejmě je uzobávám samotné, ale taky si je sypu třeba na zeleninový salát nebo na hustou krémovou polévku. Prostě se té jejich zvláštní chuti nemůžu nabažit!

Potřebujeme:

1 hrnek mandlí
1 lžíci tamari
1 lžíci javorového sirupu
1 lžičku najemno nastrouhaného zázvoru

Všechny suroviny dobře promícháme, dáme na plech vyložený pečícím papírem a v troubě předehřáté na 170 stupňů pečeme 10 minut. Před podáváním necháme vychladnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat