sobota 16. dubna 2016
Raw čokoládová pohanková kaše
Tato kaše je tak jednoduchá a přitom - alespoň z mého pohledu - naprosto geniální: znáte snad lepší formu čokolády, kterou si bez výčitek můžete dopřát k snídani?:)
Potřebujeme:
1/2 hrnku pohanky
1 banán
2 lžíce raw kakaa
špetka mleté vanilky nebo skořice
Pohanku přes noc (alespoň na 12 hodin) namočíme. Druhý den ji dáme do cedníku, dobře propláchneme, vložíme do robotu společně s banánem, kakaem a kořením a rozmixujeme na hladkou kaši. Ihned podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Vychlazené, posypané nepraženými kakaovými boby - to je slast ;-)))
OdpovědětVymazatsouhlasím!:-)
Vymazatpohanku lamanou nebo jakiu?:) dekujii
OdpovědětVymazatpoužívám kroupy
Vymazat