úterý 16. srpna 2016

Čokoládovo-burákovo-jahelné košíčky


Inspiraci na tyhle opravdu jednoduché a přitom neskutečně dobré košíčky jsem našla v kuchařce Lahodně s Ellou každý den. Recept jsem trochu pozměnila a vylepšila si ho o burákové máslo a nasekané slané arašídy, protože já téhle sladko-slané čokoládovo-burákové chuti fakt nemám nikdy dost!:)

Potřebujeme:

2 hrnky jahelných pukanců
2 lžíce pražených slaných arašídů, nasekaných
5 lžic kokosového oleje
5 lžic rýžového sirupu
3 lžíce burákového másla
3 lžíce raw kakaa

Kokosový olej, rýžový sirup, burákové máslo a kakao dáme do rendlíku a na mírném ohni za stálého míchání trochu zahřejeme, aby se směs dobře spojila. Vmícháme do ní pukance a nakonec i nasekané arašídy. Rozdělíme do malých papírových košíčků a dáme na chvíli ztuhnout do lednice.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat