pondělí 10. srpna 2015

Jednoduchá raw zmrzlina


V těchto horkých dnech je snad i zbytečné vařit, teplé jídlo už nechtějí ani holčičky, přežíváme hlavně na ovoci a zelenině. A taky na téhle úžasné zmrzlině. Je tak strašně jednoduchá a dobrá a přitom zdravá, že ji děláme každý den a stejně se jí nepřejíme. Takže honem s banány na mrazák, ať ji co nejdříve vyzkoušíte a dáte mi za pravdu:)

Dva banány nakrájíme na kousky a dáme na mrazák, ideálně přes noc. Druhý den je rozmixujeme s hrnkem mražených bobulí (maliny, borůvky, jahody...) a 1/2 lžičkou mleté vanilky a ihned podáváme. Co nesníme hned, můžeme samozřejmě dát na mrazák, ale pak už bohužel zmrzlina nebude tak krémová jako čerstvě připravená.

Žádné komentáře:

Okomentovat